Botiga de pintura a Igualada i Tàrrega

Vine a la nostra botiga de pintura i descobreix totes les novetats del sector. Estem a Igualada i a Tàrrega

Botiga de pintura a IgualadaEls colors del nostre habitatge dóna a conèixer a tots els qui ens visiten detalls de la nostra manera de ser, la nostra forma de viure i la nostra forma de sentir. La pintura no només serveix per decorar i ja està, sinó que està pensada per ambientar, per relaxar o per donar a conèixer els nostres gustos i veritable personalitat. Per aquesta raó, a Pintures Planell treballem pràcticament totes les gammes i varietats de pintures que existeixen, ja que com diu la dita: "per a gustos hi han els colors".

Botiga especialitzada en pintura des de 1927

La nostra botiga de pintures a Igualada  és una de les més antigues que hi ha a la zona, ja que portem treballant des del 1927. Al llarg d'aquestes més de nou dècades de trajectòria ens hem sabut adaptar als canvis i ens hem convertit en un dels magatzems de referència tant per a professionals del sector com per a particulars. Al nostre establiment podràs trobar tot tipus d'articles que no són només pintura; estem parlant de maquinària, accessoris, material per belles arts, pintures ignífugues o paper pintat, entre d'altres articles.

A Pintures Planell donem color a la teva vida, a la teva llar i a la teva feina. A la nostra botiga de pintura a Igualada i Tàrrega posem a la teva disposició el més ampli catàleg de pintures industrials i de decoració, amb gran varietat de colors, acabats i textures, perquè puguis triar els productes que millor s'ajustin a les teves necessitats a cada cas.

Les nostres dues botigues

IGUALADA

la nostra botiga d'Igualada és la més antiga de totes i és amb la que vam començar la nostra activitat allà pels anys 20 del passat segle. Es tracta d'un local que té 600 m² d'instal·lacions, distribuïts en dues plantes. Vine a conèixer-nos i deixa't assessorar pels professionals que aquí t´esperen.
TÀRREGA

Es tracta de la nostra última incorporació i l'exemple més clar de la nostra aposta per créixer i millorar al sector. Obrim aquesta botiga (Centre Procolor) l'any 2012 i es tracta d'un espai on l'esperen tot tipus de productes dedicats al món de la pintura i les últimes novetats del sector. També és un punt més de trobada amb els nostres professionals, ja que no tenim inconvenient a ajudar-te amb tot el que necessitis.

CONTACTE IGUALADA

PINTURES PLANELL, S.A.

CIF. A58551912

  Avinguda Barcelona, 121,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 805 06 25

  93 805 05 92

MAPA

CONTACTE TÀRREGA

CENTRE PROCOLOR TÀRREGA

CIF. A58551912

  Raval del Carme, 83 (Av.Barcelona 1),
Tàrrega, 25300, (Lleida)

  97 331 00 67

MAPA