Pintura decorativa a Igualada i a Tàrrega

Si vols pintar la teva llar, vine a veure'ns i descobreix la nostra gamma de pintura decorativa a Igualada i a Tàrrega

pintura decorativa a IgualadaT'has comprat una casa i vols personalitzar les parets amb unes pintures que t'agradin? Ja és el moment de canviar el color del teu dormitori? El teu despatx professional necessita un rentat de cara? Si vols conèixer la resposta a aquestes preguntes vine a Pintures Planell i descobreix l'ampli catàleg que tenim de  pintura decorativa a Igualada . A més a més, si no saps molt bé per quin tipus de pintura decantar, demana ajuda al nostre personal i t'assessorarem personalment de forma amable i ràpida.

pintura-decorativa-a-IgualadaA Pintures Planell tenim pintures per tots els gustos i necessitats, sent les decoratives les més demandades pels nostres clients. Avui dia hi ha una àmplia varietat d'opcions, depenent del resultat que vulguis obtenir (pintures a l'aigua, esmalts, monocapes, blanques, etc.) Vine a veure'ns i comprova les opcions que existeixen segons les teves preferències (a més a més podràs comparar preus).

T'ajudem a dotar de personalitat pròpia qualsevol espai

A la nostra empresa especialitzada en pintura decorativa a Igualada t'ajudem a dotar de personalitat pròpia qualsevol espai. Amb la nostra oferta de pintures tindràs al teu abast centenars d'idees per decorar parets, sostres o mobles. Amb una gran varietat de colors, acabats i efectes, per adaptar-nos als teus gustos i necessitats, siguin quines siguin. Una manera fàcil i eficaç de personalitzar al màxim la decoració de la teva llar.

Però no tot el que tenim a Pintures Planell són pintures, sinó que també posem a la teva disposició una altra sèrie d'articles que combinats entre si faran de la teva una estada agradable i confortable. T'oferim alternatives també pels sòls, amb els nostres parquets sintètics i de fusta natural i et donem opcions per decorar espais amb papers pintats o elements decoratius de diferents estils.

PRODUCTES DE PINTURA DECORATIVA

Pintura blanca i de colors
Pintura d´alta decoració
Paper pintat
Vernissos
Esmalts
Imprimacions
Accessoris de pintura

 

CONTACTE IGUALADA

PINTURES PLANELL, S.A.

CIF. A58551912

  Avinguda Barcelona, 121,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 805 06 25

  93 805 05 92

MAPA

CONTACTE TÀRREGA

CENTRE PROCOLOR TÀRREGA

CIF. A58551912

  Raval del Carme, 83 (Av.Barcelona 1),
Tàrrega, 25300, (Lleida)

  97 331 00 67

MAPA