Pintura industrial a Igualada i a Tàrrega

Tenim la pintura que necessites per reformes les instal·lacions de la teva empresa. Vine a veure'ns a Igualada o a Tàrrega

pintura industrial a IgualadaNo tots els establiments similars als nostres estan especialitzats en pintures industrials, ja que es tracta d'articles molt específics i que requereixen una elevada qualitat i resultats contrastats. A Pintures Planell oferim solucions integrals, oferint pintures concretes per l'interior i l'exterior de les fàbriques, indústries o empreses de diferent índole.

Catàleg de pintura industrial per interiors i exteriors

Disposem d'un departament especialitzat en la venda de pintura industrial a Igualada i Tàrrega. Amb els nostres articles aconseguirà resultats òptims, tant funcional com estètic. A més a més, a Pintures Planell tenim productes apropiats per protegir les superfícies de les agressions a què puguin estar sotmeses, amb gran resistència, i també per aportar el millor aspecte. Es tracta d'articles que valen tant per la seva aplicació a interiors com a exteriors.

Volem estar al teu costat per tot el que necessitis, de manera que al nostre magatzem trobis tots els articles que et vagin a fer falta, sense haver d'anar de botiga en botiga. Per descomptat, amb nosaltres aconseguiràs obtenir els millors acabats en els teus treballs, gràcies als articles que venem, aptes per diferents aplicacions de tipus professional. Estem parlant de pintura industrial pel recobriment de superfícies metàl·liques, terres, piscines, formigó o per aplicar a manera de manteniment predictiu i preventiu.

Tot el que necessitis, vulguis o desitgis el trobaràs a Pintures Planell , la botiga depintura industrial a Tàrrega i Igualada. A més a més, també disposem d'articles nous, com les pintures d´imant, les pintures de pissarra i els esprais per grafiters.

PRODUCTES DE PINTURA INDUSTRIAL

Epoxis
Pintura anticalòrica
Pintura de poliuretà
Pintura intumescent
Pintura per dipòsits
Pintura per estructures metàl.liques
Pintura per maquinària
Pintura per piscines
Pintura per sils
Pintura per terres

 

CONTACTE IGUALADA

PINTURES PLANELL, S.A.

CIF. A58551912

  Avinguda Barcelona, 121,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 805 06 25

  93 805 05 92

MAPA

CONTACTE TÀRREGA

CENTRE PROCOLOR TÀRREGA

CIF. A58551912

  Raval del Carme, 83 (Av.Barcelona 1),
Tàrrega, 25300, (Lleida)

  97 331 00 67

MAPA